Kristiandsund

Jepp da er vi kommet så langt. 42 NM ble vår etappe i dag,
Det første jeg gjorde etter at vi var lagt til kai, var å få kjøpt utvannet klippfisk til middag i kveld. Garshol er mannen som kan klippfisk.
Litt historie, denne byen består av fire land: Gomalandet, Kjerkelandet, Nordlandet og Innlandet. Byen ble bombet i stykker av tyskerne i 1940. Mer info kommer etter hvert, nå skal vi slappe av. Det regner ….:)
god mat
Se den fantastiske klippfisken, for å få størrelsen på denne fisken i levende tilstand må man gange med 3 – denne var 9 kilo slik den er på bildet. hm det blir mye god klippfisk. Urter er et «must» i seilbåt 🙂 hm sikkert ikke alle som er enig med meg i det men skipperen om bord liker maten som blir servert.

Kr.sund
vi hadde tenkt oss til den lille øygruppa Grip i ettermiddag med hurtigbåt fra Kr sund, men været var ikke slik at båten gikk ut til Grip. Vi gikk oss en tur i sentrum om møtte disse to morsomhetene – se bildet. I tillegg fikk vi sett litt av en blå himmel og sol…. jøss det var flott. Men varmen lar vente på seg …


Vis større kart

Dette innlegget ble publisert i Oslo-Kjerringøy 2013. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Kristiandsund

  1. Aud Aasnes Hansen sier:

    God morgen Oda! Må si det går unna med dere. Som kjent man trenger ingen grunn for å dra til Kristiansund, men klippfisk. Ha en strålende tur videre. Klem fra dagens solfylte Tigerstad

    • S/Y Oda sier:

      Hei Aud, hyggelig å høre fra deg. Du har så rett så rett men en god grunn er det og det er å få kjøpt meget klippfisk. Været: regn….. 🙂

Det er stengt for kommentarer.