Børøysundet, Hestvika

19.juli HitraI morges var det avgang fra Kr.sund ganske tidlig, kroppen kom i gang etter en dusj og en kopp te/kaffe og en lett frokost. Men havna i denne byen myldret allerede av mye trafikk, det er en maritim havn. Været, regn i lufta, lavt skydekke.
Påkledning, ull fra innerst til ytterst og til slutt seilklær som er vind tette. Fruen har kjøpt seg sommervanta som er foret …. deilig det. Vi sang og danset i cockpit til musikk fra Reiseradioen, livet er herlig. Masse frisk luft og det er godt å leve. Etter hvert begynte skipperen å filosofere hva slags liv vi levde og det er jo mange slags liv, som: storbyliv, hytteliv, båtliv, teltliv, campingvognliv, campingbilliv, seilbåtliv, motorbåtliv osv…. vi koser oss med seilbåtliv langs vår lange kyst.

Så entret vi opp her – fint sted. Bilder kommer etter hvert.
Spiste middag på Skuta som ligger i Børøysundet Marina – god mat. se www.boroysund.no
Også sies det at solen skal komme snart… hm det gjenstår å se. I morgen går turen til Valdersund.


Vis større kart

Dette innlegget ble publisert i Oslo-Kjerringøy 2013. Bokmerk permalenken.